googleplus twitter facebook

Guest at Sea
Are you visiting Zandvoort for a couple of days? Ask us for our special 'guest' offers.
Gast am Meer
Zu gast an der schönen Nordsee für einige Tage? Bitten Sie uns um die speziellen Gäste-Angebote.

Zakelijk / Inspiratie  Aan Zee

Brainstormen, vergaderen, team builden, evalueren, netwerken... Aan Zee wordt je door het prachtige uitzicht en de ongedwongen sfeer geïnspireerd om vooruitgang te boeken!

Onze aparte locatie het Strandhuis is een prettige knusse ruimte, huiselijk ingericht met een zitje bij de houtkachel, een grote tafel en een eigen bar. Naast de binnenruimte kan je ook gebruik maken van een deel van het terras en veranda. Het Strandhuis kunnen we, indien gewenst, voorzien van een smart tv, beamer en een whiteboard. 

Wij kunnen de ruimte indelen naar jouw wens - dit hangt o.a. af van het aantal personen en het doel van de bijeenkomst. Zo kunnen er 10 - 18 personen ruim aan tafel zitten, bij het maken van een theateropstelling passen er ca. 25 personen in de ruimte. Als we geen tafels/ stoelen plaatsen, biedt het Strandhuis plek aan ca. 80 personen, en buiten zijn de mogelijkheden grenzeloos! Bel of mail voor ons arrangement!

Wij werken samen met www.gaaaf.com en www.kunstgrasevents.nl voor teambuilding en outdoor workshops. Mocht je interesse hebben, dan brengen we je graag met hen in contact. 

Aan Zee is ook één van de drie locaties van de Zee-as. Als je hiervan lid wordt kan je bij Tent 6, Vooges en Aan Zee gebruik maken van de 'werk- faciliteiten'; snel internet, werkplekje, en allerlei extra's om een fijne en constructieve werkdag te hebben. Kijk op de site voor meer informatie: www.zee-as.nl

Reserveren Aan Zee
Wil je reserveren, een offerte opvragen, of heb je een andere vraag of opmerking?
Dagje zon Aan Zee
Bij ons huur je een bedje voor €7,- (incl. een windscherm, zolang de voorraad strekt). Windschermen los kosten €7,-. Ga je vaak naar het strand? Dan is de Aan Zee Clubkaart iets voor jou!  Zie 'Nieuws'.
Vacatures Aan Zee!Aan Zee
Gezocht: - aanpakkers voor de bediening - ervaren kok/ keukenhulp - stoere beachboys. Stuur je cv!
Aan Zee, strandclub  12 - Boulevard De Favauge 12 - M 06 31 007 600 - info@aanzee12.nl
Ontwerp en realisatie: NPD Communications | Interweave